first_imgSave this picture!© Kenta Hasegawa+ 16 Share “COPY” 2015 Wooden Box House / suzuki architects Japan Wooden Box House / suzuki architectsSave this projectSaveWooden Box House / suzuki architects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/774349/wooden-box-house-suzuki-architects Clipboard “COPY” Houses CopyHouses, Commercial Architecture•Kawaguchi, Japan HOME BUILDER Co.ltd Area:  79 m² Area:  79 m² Year Completion year of this architecture project Year:  Architects: suzuki architects Area Area of this architecture project Construction: ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/774349/wooden-box-house-suzuki-architects Clipboard CopyAbout this officesuzuki architectsOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesCommercial ArchitectureKawaguchiJapanPublished on September 28, 2015Cite: “Wooden Box House / suzuki architects” 27 Sep 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsCompositesMitrexPhotovoltaic Solar Cladding – BIPV CladdingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BronzeBathroomsGeberitBathroom Series – ONESkylightsLAMILUXGlass Skylight F100 CircularMetal PanelsTrimoQbiss One in Equinix Data CentreSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassAluminium CompositesAmerican MetalcraftAluminum Panels – Decorative Fencing for BridgesPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsWater Facade PanelDoorsLinvisibileLinvisibile Concealed Sliding Door | MareaWall / Ceiling LightsiGuzziniExterior Light – WalkyWoodPlycoWood Boards – Birch LaserplyMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream photographs:  Kenta HasegawaPhotographs:  Kenta Hasegawa Projects Save this picture!© Kenta HasegawaSave this picture!Floor PlanSave this picture!© Kenta HasegawaLively activities arising here will add energy to the town. On the second floor, there is a writing/sleeping room for the father where he can enjoy the landscape of the next garden,  and a dining kitchen also serving as a buffer of the couple’s lives.Save this picture!© Kenta HasegawaThis architecture has a simple plan reflecting the couple’s lifestyles,  and wood over time gives the taste and warmth to architecture in various ways.Save this picture!© Kenta HasegawaProject gallerySee allShow lessIn Pursuit of Antiquity: Drawings by the Giants of British Neo-ClassicismEventReading Images Series: After Belonging and the Spaces of a Life in TransitEvent Share Structural Design:Seiji OhkawaArchitect In Charge:Kosuke Suzuki, Hisako YamamuraCity:KawaguchiCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Kenta HasegawaText description provided by the architects. A house-cum-office for the mother who runs a local hair salon, and for the father who works as a writer for 40 years.Save this picture!© Kenta HasegawaOn the first floor, there is a salon and a dressing/sleeping room in the back for the mother. When windows are open, wind goes through the large space under the eaves facing the town. ArchDaily Photographs Year:  2015last_img read more